Ons bedrijf

Een centrum voor collectief onderzoek ter ondersteuning van de gezondheid van mens en dier

CER Groupe is ideaal gesitueerd binnen het Waalse biotechnetwerk en biedt bedrijven, universiteiten, instellingen en particulieren hoogwaardige diensten aan in de sectoren levenswetenschappen en landbouw.

De groep onderscheidt zich door een end-to-end, preklinische oplossing te bieden in een gereguleerde omgeving (ISO, GxP) en innovatieve bedrijven te helpen bij hun incubatie, groei en start in België en het buitenland.

CER Groupe is een centrum voor collectief onderzoek dat de gezondheid van mens en dier ondersteunt door producten, onderzoek en diensten te leveren aan bedrijven die actief zijn in de sectoren biotech, farma, voedselveiligheid en landbouw.

Diensten van hoge kwaliteit

De groep vervaardigt innovatieve producten en levert polyklonale en monoklonale antilichamen, diagnostische kits, reagentia, alsook recombinante eiwitten en virussen aan de farmaceutische en voedingsindustrie.

De groep staat bekend om zijn expertise en hoogwaardige diensten, en draagt bij tot de economische ontwikkeling van de landbouw ter ondersteuning van het landbouwbeleid van het Waals Gewest en het gemeenschappelijk landbouwbeleid van Europa.

Key figures

1977

oprichting

200

+ 200 personen

60

+ 60 onderzoekers

15.000

15.000 m2 operationele faciliteiten

CER Groupe en zijn dochterondernemingen

De CER Groupe heeft vier dochterondernemingen:

  • Thymolux: GMP-productie van therapeutische antilichamen voor de farmaceutische industrie;
  • ECI (European Colostrum Industry): lleider op de Europese colostrummarkt voor diervoeders, petfood en voeding https://www.eci-colostrum.be/en ;
  • PFL (Pig For Life): een biotechbedrijf dat een disruptieve op xenotransplantatie gebaseerde diabetesbehandeling ontwikkelt, en uw partner voor varkensmodelstudies;
  • Agrinew : een non-profitorganisatie die de waarde van producten uit de Waalse landbouw promoot en verhoogt, met name via verwerkingsworkshops.

Samen met de activiteiten van de centrale CER Groupe bieden de dochterondernemingen aanvullende technologische gebieden ter ondersteuning van de missie van de groep om bij te dragen aan de gezondheid van mens en dier.