Onze expertise

Hooggekwalificeerde wetenschappers

Het team van CER Groupe bestaat uit hooggekwalificeerde wetenschappers met de vereiste vaardigheden voor wetenschappelijke activiteiten die voldoen aan uw specifieke behoeften.

We leveren het kwaliteitsniveau dat voldoet aan uw eisen met onze groep van meer dan 200 mensen die zich toeleggen op hun projecten. Deze omvatten meer dan 60 project managers die de activiteiten coördineren met de teams voor kwaliteitsborging en ondersteuning, met behoud van transparantie en flexibiliteit!

We bieden een geïntegreerd, flexibel en aangepast aanbod van experimentele diensten aan de sectoren voor menselijke en dierlijke gezondheid door gebruik te maken van onze capaciteiten voor O&O om uw pre-IND-ontwikkelingen te versnellen.
Wij kunnen u verschillende biomanufacturing, niet-klinische en voeding en voeders testdiensten aanbieden.

Uitgebreide expertise

Dankzij onze sterke expertise op het gebied van gezondheid en welzijn van dieren, en onze uitgebreide ervaring met de regelgevende en ethische vereisten die gelden voor in-vivo-onderzoek, kunnen wij u verschillende diensten voor bioproductie en preklinische diensten aanbieden. Deze gaan van de ontwikkeling en validatie van preklinische modellen tot de productie van polyklonaal serum en het opstellen van degelijke uitlezingen. Ons trackrecord van meer dan 800 in-vivostudies, waarvan ongeveer 50% GLP-studies, getuigt van onze expertise voor zowel kleine biotech- als grote farmaceutische bedrijven.

Naast in-vivo-opties hebben we ook een sterke expertise met in-vitro-onderzoek voor zowel bioproductie als preklinische diensten. Er zijn verschillende preklinische toxicologiemodellen beschikbaar om het effect van uw therapeutische kandidaten te beoordelen, uw treffers/leads te identificeren en de werking ervan te bestuderen. We kunnen analytische methoden ontwikkelen op basis van direct beschikbaar materiaal, of door gebruik te maken van onze geïntegreerde biologische ontwikkelingscapaciteiten voor de ontwikkeling van antilichamen, eiwitten, virale vectoren en cellijnen. Er zijn al enkele duizenden programma's uitgevoerd ter ondersteuning van diverse ontwikkelingsprojecten, en ook voor de diagnostische industrie.

Belangrijkste cijfers

200

+ 200 personen, waaronder meer dan 60 onderzoekers

800

+ 800 niet-klinische studies

30

30 jaar kwaliteitscertificering: ISO17025 sedert 1997, ISO9001 sedert 1995, GLP sedert 1993

Diensten voor het testen van voeding en voeders

Last but not least leveren we ook diensten voor het testen van voeding en voeders aan overheidsinstanties en particuliere bedrijven, met een sterke specialisatie voor allergenen, residuen van diergeneesmiddelen en verschillende toxinefamilies. Het laboratorium is erkend als nationaal referentielaboratorium. Het voert meer dan 16.000 analyses per jaar uit via massaspectrometrie en immunoassays, en ondersteunt ook preklinische activiteiten en activiteiten voor bioproductie tijdens karakteriseringscampagnes.