Getuigenissen

Dit zeggen onze partners over ons!

De woorden van onze partners over hun ervaring met CER Groupe zijn de beste vorm van promotie voor ons!

Het succes van CER Groupe is uitzonderlijk! Het komt voort uit een zeer pragmatische en doeltreffende visie door de jaren heen! Het is met veel plezier en overtuiging dat ik met hen samenwerk voor Univercells, dat verschillende bedrijven verenigt die actief zijn in de bioproductie. CER Groupe is een betrouwbare partner voor O&O. We werken nauw samen bij niet-klinische in-vivo- en in-vitro-ontwikkelingen als onderdeel van onze proof-of-concept voor vaccins of therapeutische leads. CER Groupe levert diensten van hoge kwaliteit! Hun nauwkeurigheid, operationele uitmuntendheid en flexibiliteit zijn absoluut het vermelden waard!

Hugues BULTOT CEO & co-founder - Univercells Group

Ik vind het geweldig om samen te werken met een Waals bedrijf met een uitgebreide ervaring in preklinische studies en CRO-diensten. De expertise in celtherapie die CER de afgelopen 12 jaar heeft opgebouwd, is opmerkelijk. CER beschikt over verschillende soorten diermodellen waarmee we de impact van onze therapeutische vaccins afgeleid van een PDC-cellijn op betrouwbare wijze kunnen testen en analyseren. De groep is in staat om preklinische dierstudies uit te voeren met "complexe" protocollen in een GLP-omgeving. Gedurende de zes jaar van onze samenwerking hebben we de hoge mate van flexibiliteit en de hoogwaardige opvolging van de CER-teams kunnen vaststellen.

Eric HALIOUA CEO - PDC*line Pharma

Een Onderzoekscentrum als CER Groupe is een echte aanwinst voor Wallonië. De deskundigheid, kwaliteit en de grote diversiteit van diensten die ze aanbieden zorgt ervoor dat we CER Groupe niet meer kunnen missen! Het ecosysteem van de Waalse en Belgische biotech is een ecosysteem dat goed presteert en waarin ik bijzonder veel vertrouwen heb. Ik adviseer mijn team en mijn netwerk daarom om samenwerkingen aan te gaan met CER Groupe en zo te profiteren van hun bekwaamheid en ervoor te zorgen dat ze lokaal stevig verankerd raken. De reputatie van CER Groupe beschouw ik als een krachtig gegeven. Ik spreek mijn steun uit aan Olivier Vanloocke, Francois Cote, Marie-Ange Benoit en alle andere leden van het team bij het benutten van de capaciteiten van het Studie- en Onderzoekscentrum om ervoor te zorgen dat het zich kan ontwikkelen in Wallonië, in België en zeker ook in Europa.

Marc DECHAMPS CEO van @Bioxodes, Academisch mededirecteur bij @Solvay BSEM voor het programma Advanced Master Biotech & MedTech Ventures en Bestuursvoorzitter van @Investsud tech

CER Groupe is de uitgelezen partner voor Immunochem! Dankzij de wetenschappelijke expertise die zij aan ons ter beschikking stellen, kunnen wij antilichamen produceren tegen uitzonderlijke typen moleculen! Dankzij onze gebundelde deskundigheid zijn wij in staat om onze klanten moleculen aan te bieden die zijn aangepast aan hun behoeften (hoge affiniteit en beperkte kruisreacties). Innovatie maakt deel uit van onze gezamenlijke waarden. De teams van CER Groupe bieden een luisterend oor en zijn bereid om zich aan te passen aan de behoeften/wensen van hun klanten, met als doel steeds innovatievere oplossingen te vinden. Onze vruchtbare samenwerking zal in de komende jaren worden voortgezet, onder meer dankzij de financiële steun die wij van het Waalse Gewest ontvangen voor onze projecten, zoals voor het opzetten van ons ontdekkingsplatform voor ‘single-domain’ antilichamen maar ook voor het opzetten van een ontwikkelingsproces voor recombinante antilichamen uit antilichamen van de oude generatie.

Philippe HERMAN CEO Immunochem