Bioproductie

Wij ondersteunen u bij het omzetten van uw concepten in innovatieve producten

Bioproductie

Onze activiteiten voor bioproductie omvatten een uitgebreide reeks pre-GMP-diensten, van biologisch ontwerp en biologische ontwikkeling tot preklinische productie. Deze worden ondersteund door geavanceerde analytische platforms voor biologische karakterisering.

Recombinante eiwitten op maat

Onze geïntegreerde oplossingen voor de productie van recombinante eiwitten worden gekenmerkt door een hoog succespercentage, zelfs voor complexe eiwitten.

Meer informatie

Antilichamen op maat

CER Groupe heeft gedurende meer dan 25 jaar expertise opgebouwd in de productie van monoklonale en polyklonale antilichamen.

Meer informatie

Virale vectoren op maat

Virale vectoren zijn recombinante virussen die worden gebruikt om genetisch materiaal naar doelcellen te brengen en worden gebruikt voor onderzoek, bioproductie en therapeutische toepassingen.

Meer informatie

USP/DSP-ontwikkeling en modellering

Het optimaliseren van een bioproces is van grote invloed op parameters zoals de beoogde bioproductiviteit, het kwaliteitsprofiel van een product of de productiekosten.

Meer informatie

Batchtests en karakterisering

Biologische karakterisering is essentieel om inzicht te krijgen in de kwaliteit van het product en mogelijke bronnen van variatie voor de activiteit ervan.

Meer informatie