Partnershap

Een brug tussen de academische wereld en de industrie

Bij CER Groupe vormen onze onderzoeksdiensten de brug tussen de academische wereld en de industrie, waarbij we de sterke punten van beide omgevingen benutten om onze partners te ondersteunen bij hun ontwikkelingen.

Bij CER bent u niet onze klant, maar onze partner. Ons team en netwerk stellen hun expertise ter beschikking en werken met u samen door middel van diepgaande technische en strategische besprekingen om uw ontwikkelingspakket op te bouwen, te optimaliseren en te valideren.

Geïntegreerde oplossingen voor onze partners

Van het opzetten van proof-of-concept- tot routinematige productie of testen, wij werken voor alle projecten op dezelfde manier om aan de eisen te voldoen. We zetten in om maximale resultaten te behalen en het innovatierisico te beperken. Er werden ook strategische samenwerkingen opgezet met externe structuren om onze partners een dieper niveau van geïntegreerde oplossingen te bieden en de academische deskundigheid over deze specifieke onderwerpen te benutten:

  • ULB IMI: preklinische immuunmonitoring
  • ULg GIGA VV: ontwikkeling van virale vectoren en preklinische productie
  • ILVO: versterking van het testaanbod voor voeding en voeders
  • Sciensano: versterking van de in-vivo-infectiologie
  • AFSCA-FAVV: voedselveiligheid

Door deze positionering en structurering van de activiteiten zijn we al tientallen jaren de voorkeurspartner van honderden regionale en internationale structuren, van start-ups tot grote farmaceutische bedrijven.

Onze partners vertrouwen ons vanwege onze expertise, onze transparantie en onze integriteit, en erkennen onze kritieke waarde voor hun strategische ontwikkeling. Onze dochterondernemingen zijn ook goede voorbeelden van succesvolle samenwerkingsverbanden die zijn uitgegroeid tot duurzame ondernemingen.

Zij vertrouwden ons hun projecten toe!