Onze faciliteiten

Hoogtechnologische infrastructuur

CER Groupe beschikt over een hoogtechnologische infrastructuur.

Deze omvat meer dan 12.500 m2 faciliteiten voor dieren voor de behandeling van verschillende soorten - ook grote dieren - in een omgeving die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen voor niet-klinische ontwikkelingen tot BSL-3-laboratoria. De faciliteiten voldoen aan de meest recente eisen op het gebied van hygiëne, ethiek, dierenwelzijn en bioveiligheid.

Onze hoogtechnologische en volledig gekwalificeerde infrastructuur weerspiegelt perfect onze flexibiliteit, het niveau van integratie en de kwaliteit van de CRO-diensten die wij onze partners bieden.

Belangrijkste cijfers

12.500

12.500 m2 faciliteiten voor dieren

3.000

3.000 m2 laboratoria

11

11 analytische platforms: kleine moleculen, proteomica, metabolomica, doorstroomcytometrie, immunoassays, moleculaire biologie, celgebaseerde assays, PAT, bloedtests, realtime celbeeldvorming, in-vivobeeldvorming

Geavanceerde laboratoria

De faciliteiten omvatten ook meer dan 3.000 m2 ultramoderne laboratoria voor bioproductie en analytische activiteiten. Onze technologische platforms zijn volledig uitgerust en gekwalificeerd om projecten te kunnen uitvoeren volgens de ISO- en GxP-normen.

  • Preklinisch: van kleine tot grote dieren en van SPF tot BSL-3
  • Bioproductie: antilichamen, eiwitten en virale vectoren