CER Groupe gaat verder met de modernisering van de infrastructuur op de vestiging van Marloie

In 2014 kon door de bouw van het Novalis Business Center dat gebouwd werd in samenwerking met Idelux een deel van de activiteiten van CER Groupe worden verplaatst naar de moderne infrastructuur die voorzien is van hypermoderne technologie.

Deze verandering betekende een grote stap in de ontwikkeling van de groep en een echte aanjager voor meer samenwerking met het farmaceutische en biotechnische netwerk in Wallonië en daarbuiten.

Het jaar 2023 betekent een keerpunt voor de andere vestiging van CER Groupe, in Marloie, dankzij de verkregen stedenbouwkundige vergunning voor het vergroten van de capaciteit en het volledig moderniseren van de infrastructuur. De vestiging in Marloie, die groter van omvang is dan die van Novalis, herbergt al meer dan 40 jaar de activiteiten met betrekking tot voedselveiligheid, geavanceerde analytische platforms voor metabolomica en proteomica (massaspectrometrie, moleculaire interactie, immunoassays, …) en de preklinische activiteit. De deskundigheid ervan is erkend op nationaal niveau door het statuut van Nationaal Referentielaboratorium (voor allergenen, veterinaire medicijnresten, gifstoffen van planten, mycotoxines en mariene gifstoffen) maar ook op internationaal niveau.

Een mooi voorbeeld van de deskundigheid van de medewerkers van CER Groupe die er werken en de kwaliteit van de service die ze leveren aan de industriële en academische wereld en aan overheidsinstellingen!

Other news

INVITATION to the 3rd edition of symposium on Food Allergens: regulation, management and detection
Learn more
PEPTIBoost: een FoodWal-projectportfolio toegekend via Win4Excellence van het Waals Gewest
Learn more
Een partner voor uw ontwikkelingen in de bioproductie, van O&O tot preklinische validatie.
Learn more

Contact us