Controle op levensmiddelen van dierlijke oorsprong

Aanzienlijke ervaring met controle op levensmiddelen van dierlijke oorsprong

De controle op levensmiddelen van dierlijke oorsprong is in België onderworpen aan de Belgische en Europese regelgeving en houdt rekening met de aanbevelingen van de WOAH. Het doel is een basis te bieden voor beoordeling van de voedselveiligheid, voor authenticatie en voor ziektebestrijding door middel van bemonstering en analyse.

CER Groupe heeft veel ervaring met de controle van levensmiddelen van dierlijke oorsprong en stelt gevalideerde en gecertificeerde methoden voor die in overeenstemming zijn met de huidige regelgeving voor vastgestelde analyses. Dankzij onze flexibiliteit biedt ons team ook de mogelijkheid om analyses op maat te ontwikkelen voor specifieke eisen.

CER Groupe levert al tientallen jaren rigoureuze diensten op het gebied van voedselcontrole aan particuliere bedrijven en overheidsinstanties.

Onze belangrijkste activiteiten voor controle op levensmiddelen van dierlijke oorsprong omvatten:

  • analyse van visziekten (nationaal referentielaboratorium)
  • detectie van trichinen bij beren, varkens en paarden (resultaten binnen 24 uur na ontvangst van het monster, behalve in het weekend)
  • tests voor residuen en verontreiniging

Laten we bespreken hoe we uw behoeften kunnen ondersteunen.

Belangrijkste cijfers

1997

ISO 17025-certificering sedert 1997

17.500

17.500 analyses per jaar

100

100 klanten

Hieronder vindt u nuttige documenten en informatie:

Trichina detection form (Hunter) Download
Trichina detection form (Factory) Download
Training book to prepare Animal Transportation exam Download
The registration form for next exams (17/02/2023) Download
The registration form for next exams (21/04/2023) Download

Contact us