Functionele voeding

Ondersteuning van onderzoek en ontwikkeling voor innovaties op het gebied van functionele voeding

Functionele voeding omvat verschillende biologische klassen, waaronder prebiotica, probiotica en bioactieve peptiden. Het is een snel groeiende sector gezien hun gunstige invloed op de gezondheid.

Bij CER Groupe gebruiken we onze expertise in bioproductie, agrotechnologie, voeding en preklinische evaluaties om het onderzoek en de ontwikkeling van uw innovaties op het gebied van functionele voeding te ondersteunen. Met enzymontwikkeling gericht op de ontwikkeling van innovatieve prebiotica uit verschillende matrices, het kweken en testen van probiotica, of de evaluatie van de gezondheidseffecten van verschillende functionele voedingsmiddelen in geschikte modellen, dragen we bij aan de ontwikkeling van innovatieve oplossingen om mensen langer gezond te houden.

Mensen gezond houden is gemakkelijker en duurzamer dan ziekten genezen! Deze visie van 'Eén wereld, één gezondheid' is werkelijkheid geworden, en nu heeft deze sector betrouwbare partners nodig om innovatie te structureren en te ondersteunen.

Diverse projecten en initiatieven

We leiden en nemen deel aan verschillende projecten en initiatieven op dit gebied en kunnen gebruik maken van ons netwerk om u te helpen met het zoeken naar de beste partners op basis van uw specifieke product en toepassing.

Hebt u een idee, een concept of een product in ontwikkeling en hebt u de steun nodig van een ervaren partner?

Belangrijkste cijfers

4

4 lopende doctoraatsverhandelingen bij CER

81,7

81,7 jaar is de levensverwachting in België in 2021

10

10 analytische platforms

CASESTUDY

PEPTIBoost

Een FoodWal-projectportfolio toegekend via Win4excellence van het Waals Gewest om nevenproducten van de industrie in gezondheidsbevorderende voedingssupplementen te promoten.

Contact us